METODE DE PLATA DISPONIBILE?

Pentru ca sa va fie cat mai comod, puteti achita comanda dumneavoastra la receptionarea acesteia, direct curierului, sau online prin intermediul unui card bancar valid. Puteti alege metoda de plata preferata in formularul de comanda.

PLATA ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput comision!

CUM FOLOSESC UN CUPON DE REDUCERE?

Daca aveti un cupon valoric inregistrat pe adresa dumneavoastra de email, trebuie doar sa urmati procedura normala de comanda, unde in sectiunea “Cupoane de reducere” valoarea cuponului fiind scazuta automat din totalul comenzii dumneavoastra, cand va este afisat sumarul comenzii.