EFECTUAREA LIVRARII?

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate asigurand transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii. Deoarece coletele sunt preluate de la ora 14:00 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa ora 14:00, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. 

UNDE SE EXPEDIEAZA LIVRAREA?

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

CAT DUREAZA LIVRAREA?

Livrare produselor se face prin curier rapid, timp expediere de la 1 la 3 zile

LIVRAREA COMENZII?

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

COSTUL DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 15 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 150 LEI transportul este gratuit. Acest prag poate suferi modificari in cursul anumitor campanii promotionale.