PRETURILE AFISATE INCLUD TVA?

Preturile afisate includ toate taxele si reprezinta suma pe care o veti achita pentru produsul comandat. Ne rezervam dreptul de a modifica unele preturi, fara o notificare prealabila.

STOCUL PRODUSELOR?

Toate produsele afisate sunt disponibile pe stoc in momentul afisarii. Totusi, actualizarea stocului poate fi efectuata doar in momentul finalizarii comenzii, fiind posibil ca o parte din produsele adaugate de dumneavoastra in cos, sa fie comandate anterior de alt client, epuizand stocul.

POT PRIMI NOTIFICARI PE EMAIL CAND APAR NOI PROMOTII SAU REACTUALIZARI DE STOC?

Va rugam sa folositi formularul de abonare la „NEWSLETTER” si veti primi notificari despre oferte, reduceri si oferte noi.

DEZABONAREA DE LA NEWSLETTER?

Va rugam sa folositi link-ul de dezabonare afisat in josul oricarui newsletter primit.

EMAIL-UL DE CONFIRMARE A COMENZII

Daca nu a-ti primit email de confirmare a comenzii va rugam sa verificati directorul de email-uri nedorite (Spam/Bulk).  Daca nu puteti lua legatura cu noi din sectiunea Contact.

MODIFICAREA CONTINUTULUI COMENZII MELE?

Daca doriti sa aduceti modificari comenzii dumneavoastra dupa inregistrarea acesteia, va rugam sa raspundeti la email-ul de confirmare a comenzii, mentionand modificarile pe care le doriti. Nu veti mai putea efectua modificari, dupa receptionarea email-ului de confirmare a expedierii.

ANULAREA COMENZII?

Puteti solicita acest lucru printr-un raspuns la email-ul de confirmare a comenzii.

PRODUSE COMANDATE CU DEFECT?

Toate produsele sunt in stare impecabila. Totusi, daca primiti un produs cu un defect, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru de servicii clienti.

COMANDA GRESITA?

Daca in urma unei erori de procesare ati primit un articol diferit, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru de servicii clienti, schimbul produselor urmand a se efectua gratuit.

CUM POT LUA LEGATURA CU DEPARTAMENTUL DE SERVICII CLIENTI?

Va rugam sa folositi oricare din urmatoarele metode pentru a ne contacta: – formular de contact din rubrica „Contact” – printr-un email la fashion@diamond-outlet.ro sau contactandu-ne telefonic la TEL: +40 753 751 532