Este foarte simplu sa cumparati de la noi! Trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

1. Alegeti categoria principala (Femei) si vizualizati produsele in functie de subcategoria dorita.

2. Dati click pe produsul dorit, pentru a vedea detaliile. In pagina de vizualizare a produsului veti putea vedea compozitia materialului. De asemenea puteti vedea poza detaliata a produsului, plimband mouse-ul peste imaginea produsului. Daca sunteti nehotarat/a in privinta produsului, folositi butonul de share pe Facebook/Whatsapp/Facebook Messenger/Twitter/Pinterest etc. pentru a cere sfatul prietenilor.

3. Alegeti marimea dorita si adaugati produsul in cos. Este necesar sa selectati marimea, chiar si atunci cand doar o singura marime este disponibila.

4. In cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii. Daca doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

5. In aceasta faza va rugam sa completati orice adresa la care coletul poate fi predat intre orele 9-17, cat si adresa dumneavoastra de email si numarul de telefon. Datele introduse vor ramane stocate pe calculatorul dumneavoastra pentru 30 de zile prin intermediul unui cookie.

6. In aceasta faza va este prezentat sumarul comenzii dumneavoastra, asa cum va fi ea inregistrata in sistemul nostru. Daca aveti un voucher inregistrat pe adresa dumneavoastra de email se va adauga in sectiunea “Cupoane de reducere” pentru a beneficia de eventualele reduceri. Daca datele comenzii sunt cele dorite de dumneavoastra, va rugam sa finalizati comanda.

7. In scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa dumneavoastra de email.