Vesta poate fi piesa centrală a ținutei!

Atunci când construim o ținută este foarte important ca la final aceasta să ne facă să ne simțin bine și să fim relaxate. Deși adesea ignorată, vesta poate fi o piesă centrală care poate scoate orice ținută din anonimat.

Caută în colecția noastră de haine outlet, veste comode care pot fi integrate în ținute lejere sau din contră care pot face deliciul întregului tău outfit.

Cum porți vestele?

În funcție de materialul din care sunt confecționate, vestele pot fi purtate atât la ținute casual cât și în cadrul unor evenimente ceva mai pretențioase.

O vestă din tricot sau chiar bumbac poate fi folosită peste un tricou sau o bluză cu mânecă din bumbac pentru plimbări de primăvară sau toamnă. Alături de o pereche de jeans sau colanți și o pereche de teneși, îți vor da un aer relaxat și degajat.

Dacă vesta este din satin sau mătase, o poți purta chiar la evenimente mai pretențioase, atunci când ești invitată la un cocktail party, de exemplu. O vestă peste un top din mătase, o pereche de pantaloni cu talie înaltă și niște pantofi stiletto vor arăta întregii lumi că ești în același timp foarte stăpână pe tine, dar foarte feminină.

O vestă colorată sau care are aplicații ca mărgele sau cristale poate deveni chiar piesa care atrage atenția asupra ținutei tale. O poți asorta la o fustă midi sau o pereche de pantaloni într-o culoare uni.

Tu cum te gândești să folosești viitoarea ta vestă?

Descoperă colecția de Veste Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top