Tricouri sau liber la confort!

Tricourile sunt obiecte vestimentare pe care le poți folosi în orice sezon și cu care să creezi ouftituri pe cât de comode pe atât de îndrăznețe. Deși pare un item banal, toată lumea are mai multe tricouri în garderobă pe care le folosește nu numai pentru sport, ci și pentru ținutele de zi cu zi.

Alege din colecția de haine outlet, tricouri pe care le poți purta sub cardigane pufoase toamna și iarna, dar și în zilele caniculare de vară.

Cum să porți tricourile?

Deși pare un element destul de simplu, cu ajutorul unui singur tricou poți crea ținute care să se potrivească stilului tău relaxat de zi cu zi.

Un tricou uni, mai ales alb sau negru, este combinația perfectă pentru o pereche de blugi sau colanți din piele, alături de o jachetă interesantă și o pereche de bocanci sau teneși.

Deși avem tendința să credem că putem crea doat ținute sport, cu un simplu tricou alb și o fustă midi plisată putem avea un outfit perfect pentru o petrecere relaxată între prieteni. Dacă la fustă și tricou adăugăm o pereche de sandale cu toc și un colier statement sclipitor, putem fi atracția serii, dar în același timp să fim și foarte relaxate.

Bineînțeles, tricourile sunt potrivite și pentru orele de sport, mersul cu bicicleta, plimbările în parc sau pentru orice alte activități care presupun mișcare.

Tu cum te gândești să folosești viitorul tău tricou? La ora de cardio sau pentru petrecerea prietenei tale?

Descoperă colecția de Tricouri Diamond Outlet!

Go to Top