Cu sacoul potrivit poți să cucerești lumea!

Niciodată nu a fost mai ușor să impui respect: poartă sacoul potrivit și întreaga lume poate fi a ta. Cum prima impresie contează întotdeauna, alegerea unui sacou potrivit pentru tine te poate pune într-o lumină bună instant.

Alege din colecția de haine outlet, sacouri care îți vor da încredere în tine și care te vor ajuta să fii văzută de către ceilalți ca o persoană serioasă și sigură pe ea.

Cum porți sacourile?

Atunci când ne uităm la un sacou ne ducem imediat cu gândul la o ținută office sau smart casual sau chiar la un interviu de angajare. Alege să pui un sacou la o pereche de pantaloni cu talie înaltă, o cămașă simplă și o pereche de mocasini comozi sau chiar stiletto și vei fi o femeie încrezătoare în forțele proprii și gata să rezolve orice provocări apar la birou.

Adaugă un sacou alb sau negru la un top dintr-un material prețios și la o pereche de pantaloni vaporoși din mătase și vei avea ținuta perfectă pentru o petrecere de companie sau un eveniment de cocktail.

Dacă materialul din care este confecționat sacoul nu este prea pretențios, poți foarte bine să îl pui peste un tricou de bumbac. Împreună cu o pereche de jeanși și teneși vei fi gata pentru o ieșire de duminică la cafea cu prietenele tale.

Tu ce model de sacou alegi? Sobru și elegant sau colorat și jucăuș?

Descoperă colecția de Sacouri Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top