Alege să porți pantaloni pentru o ținută comodă dar feminină în același timp! 

În garderoba fiecărei femei, pantalonii au devenit un articol vestimentar indispensabil. Deși sunt de inspirație masculină, pantalonii au devenit extrem de versatili, putând fi purtați indiferent de ocazie, fie că trebuie să adoptăm o ținută office, fie că suntem invitate la un cocktail.

În colecția nostră de haine outlet găsești pantaloni pentru toate siluetele și în croiuri diverse, skinny, pană, evazați, largi sau drepți,  pentru a avea mereu o ținută impecabilă, serioasă și comodă în același timp.

Cum să porți pantalonii?

Cu ajutorul unei perechi de pantaloni care sunt croiți pentru silueta ta, poți merge la orice eveniment, la orice oră din zi și din noapte.

Folosiți cu succes în ținutele office alături de cămăși, sacouri și o pereche de pantofi cu toc, pantalonii fie că sunt drepți, pană sau cu talie înaltă îți vor da un plus de autoritate și încredere în tine.

O pereche de pantaloni skinny sau din piele, pe altă parte, asortați cu un tricou alb simplu, o cămașă din denim și cu o pereche de teneși sau bocanci pot fi parte din ținuta perfectă pentru o plimbare cu prietenii sau prânzul la o terasă cu aer primăvăratic.

Pantalonii din materiale mai prețioase și fluide, largi sau cu talie înaltă alături de un top din mătase și cu accesorii discrete ca un cluch și o pereche de sandale cu toc pot face ca tu să fii cu adevărat o apariție la următoarea petrecere de companie sau eveniment de cocktail la care ești invitată.

Tu ce croi vei alege pentru următoarea ta pereche de pantaloni?

Descoperă colecția de Pantaloni Diamond Outlet!

Go to Top