Paltoanele sau elementele vestimentare cozy și chic în același timp!

În lunile reci de toamnă și iarnă, dar și în cele de primăvară, în care temperaturile variază de la rece la cald, paltoanele sunt piesele care ne ajută să facem față provocărilor de zi cu zi.

Alege din colecția de haine outlet, paltoane care îți vor oferi confortul necesar de a trece peste orice zi mai puțin călduroasă. Combinate cu ghete, cizme sau botine, cu toc sau fără, paltoanelele au devenit indispensabile pentru garderoba oricărei femei.

Cum să porți paltoanele?

Paltoanele pot fi purtate peste orice și pot completa orice tip de ținută, de la smart casual, până la office și elegant.

Atunci când alegem un palton care să ne vină cu adevărat bine, trebuie să ne orientăm și să alegem croială care ne avantajează cel mai mult.

Pentru doamnele ce au o siluetă atletică și sunt înalte, orice lungime de palton este potrivită. Trebuie doar să aleagă culoarea care le place cel mai mult.

Pentru femeile mignone cel mai potrivit este un palton scurt, în timp ce pentru cele cu forme mai pline, paltoanele midi, cu cordon sau cu pense în talie sunt o alegere care nu dă greș.

De regulă, cele mai multe dintre doamne și domnișoare aleg culori neutre ca negru sau bej pentru paltoanele lor, însă poți oricând să îndrăznești cu niște tonuri mai aprinse ca verde, bleumarin, muștar sau chiar fucsia.

Totul este să te simți bine în pielea ta și să alegi croiala care te avantajează cel mai bine.

Ce culoarea va avea viitorul tău palton?

Descoperă colecția de Paltoane Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top