Jerseul sau piesa vestimentară care poate scoate orice ținută casual din anonimat!

Jerseul este reprezentat de un obiect de îmbrăcăminte tricotat sau împletit, de obicei cu mâneci lungi și deschis în față, care acoperă partea de sus a corpului.

Descoperă în colecția noastră de haine outlet, jersee care sunt atât de versatile încât poți să le adaugi cu succes la orice outfit smart casual.

Cum să porți jerseul?

Pentru o ținută office și feminină în același timp, adaugă peste cămașa ta un jerseu într-o culoarea uni. Niște cercei finuți și un ceas, alături de o pereche de pantofi cu toc sau cu talpă joasă sunt completarea perfectă pentru a fi o apariție stilată și cu bun gust.

Pentru zilele călduroase de toamnă și primăvară, jerseul este potrivit peste orice tricou sau chiar maletă. O pereche de blugi, un tricou alb și un jerseu sunt tot ce îți trebuie pentru o plimbare în parc.

Mersul la cumpărături sau plimbările ca turistă pe străzile înguste ale orașelor sunt la fel de potrivite pentru a îmbrăca un jerseu.

Poți să iei jerseul chiar și la o cină târzie cu prietenii. Peste o rochiță colorată, fie că alegi niște sandale cu toc înalt sau unele fără toc, jerseul poate adăuga un plus de stil și romantism.

Tu ce culoarea de jerseu ai vrea să ai în garderoba ta?

Descoperă colecția de Jersee Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top