Geaca, un articol care efectiv nu are cum să lipsească din garderoba ta!

Gecile sunt articole vestimentare care cu siguranță sunt foarte flexibile și în funcție de materialul din care sunt confecționate, pof fi purtate în 3 din cele 4 anotimpuri.

Alege din colecția noastră de haine outlet, geci care vor completa cu stil orice ținută, fie că afară sunt grade cu minus, fie că deja vântul primăvaratic își face simțită prezența!

Cum porți gecile?

În primul rând ar trebui să știi ce tip de geacă vrei sau ai nevoie: una călduroasă care să te ajute în zilele mai reci sau una care să completeze ținuta ta glam?

Poți alege ambele stiluri, selectând geci care împacă ambele nevoi. Poate fi călduroasă și cu o linie feminină și care se armonizează perfect cu stilul tău.

Pe de altă parte, o geacă din piele sau denim poate completa o ținută de primăvară-vară cu succes și poate adăuga acel casual chic sau rock style întregului outfit.

Alege o geacă din piele și îmbrac-o peste o rochiță feminină pentru a obține un maxim de atenție. În funcție de personalitatea ta dar și locul în care mergi, încalță o pereche de sandale cu toc, sau dimpotrivă alege niște ghete joase.

O piesă din denim cu aplicații interesante ca lanțuri sau ștrasuri pot completa o ținută de seară casual la malul mării. Este perfectă și pentru un concert sau o ieșire la terasă cu prietenii.

Tu cât de versatilă vrei să fie geaca ta?

Descoperă colecția de Geci Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top