Alege colanții pentru un plus de confort!

Colanții poate sunt unele dintre cele mai comode piese vestimentare, dar care pot fi și foarte versatile, în funcție de momentul în care alegi să îi porți. Deși concepuți inițial pentru activitățile sportive, colanții pot fi integrați cu succes și în ținutele relaxate și de zi.

În colecția noastră de haine outlet găsești colanți pe care poți să îi îmbraci atunci când mergi la sală, la o plimbare cu bicicleta, când faci drumeții în natură sau chiar la o ieșire cu prietenii și de ce nu, să îi integrezi chiar într-o ținută smart casual.

Cum să porți cu stil colanții?

Pentru un look relaxat, alege să porți colanții împreună cu o cămașă oversized sau în carouri, la care să adaugi o pereche de pantofi sport, teneși sau espadrile.

Pentru o ieșire cu prietenele în oraș, realizează o combinație casual dar foar chic, folosind o pereche de colanți negri cu un tricou lung peste care să pui un blazer, o camașă sau chiar o geacă din denim. O pereche de teneși sau una de ghete fără toc pot completa cu succes ținuta.

Poți crea un outfit mai sofisticat, adăugând la o pereche de colanți o rochiță, o bluză sau o camașă puțin mai elegante. Alături de o pereche de sandale cu toc și un accesoriu statement (colier sau cercei) poți crea o ținută smart casual care poate fi folosită cu succes la o ieșire de seară cu prietenii.

Deși nu ai fi crezut, colanții pot fi destul de versatili încât să creezi chiar și o ținută casual office. La o pereche de colanți negri, adaugă o cămașă albă mai lungă. O curea în talie și chiar pantofi cu toc.

Tu cu ce tip de colanți vei crea viitoarea ta ținută smart casual?

Descoperă colecția de Colanți Diamond Outlet!

Citeste ...

Go to Top