O cămașă pentru fiecare ținută stilată!

De inspirație masculină, cămășile au devenit în scurt timp foarte apreciate și în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Alege din colecția de haine outlet, cămăși cu care să creezi o primă impresie ce cu siguranță va rămâne pentru mult timp în amintirea tuturor ca una plină de stil și eleganță.

Cum să porți cămășile?

Pentru ținutele office, pune lângă o cămașă albă sau uni o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau o fustă creion. Alături de o pereche de stiletto și un sacou perfect asortat, vei avea o imagine demnă de o adevărată profesionistă.

Pentru a crea un outfit mai lejer, poți folosi o cămașa din denim la o pereche de blugi sau colanți. Teneșii sau bocancii pentru un plus de rock style vor completa perfect ținuta ta relaxată perfectă pentru o cafea în oraș sau o plimbare la mall.

O cămașă dintr-un material mai prețios, cum ar fi mătasea, asortată la o pereche de pantaloni vaporoși sau o rochie midi și un colier statement va fi ținuta perfectă pentru un cocktail sau un garden party.

Cămașa din in sau cu imprimeu floral alături de o pereche de pantaloni scurți, o pereche de sandale cu talpă joasă și o pălărie de paie îți va crea un stil chic pentru vacanța ta la malul mării.

Tu unde vrei să porți viitoarea ta cămașă?

Descoperă colecția de Cămăși Diamond Outlet?

Citeste ...

Go to Top