Blugii, o piesă vestimentară care nu se demodează niciodată!

Este clar că denimul nu se va demoda niciodată. În fiecare sezon, blugii vin cu materiale noi, cu forme sau nuanțe diferite. Foarte comozi și ușor de purtat, dar și versatili și potriviți pentru multe momente ale zilei, blugii reprezintă un item care cu siguranță nu lipsește din garderoba niciunei femei.

Alege din colecția noastră de haine outlet, blugii care te avantajează cel mai bine pentru a-i purta în cele mai diverse situații: la plimbare, la cumpărături, atunci când duci copilul la școală și chiar la birou.

Cum poți purta blugii?

În funcție de croiul pe care îl au, blugii pot fi purtați aproape oriunde și la orice oră pentru a crea ținute smart casual de mare efect.

Alege o pereche de blugi skinny alături de o cămașă și o pereche de pantofi stiletto și ești gata de a lua cina împreună cu prietenii tăi. Adaugă un sacou peste și poți să ai o ținută smart office foarte potrivită pentru birou.

Păstrează blugii skinny sau alege unii pană și înlocuiești pantofii stiletto cu o pereche de sandale cu toc și un top din mătase și poți merge la orice garden party.

Pentru blugii mai largi, mom jeans sau boyfriend jeans, alege o pereche de teneși sau sandale joase alături de un tricou uni și vei avea o ținută comodă pentru orice activitate de zi.

Practic, în orice anotimp, cu orice tip de încălțări sau cu orice tip de jachetă peste, blugii sunt potriviți pentru orice activitate ai întreprinde. Important este să alegi croiul care te avantajează cel mai mult și poți să îi combini cu orice alte piese vestimentare dorești.

Ce culoare va avea următoarea ta pereche de blugi?

Descoperă colecția de Blugi Diamond Outlet!

Go to Top